Αν είχατε μια παραπάνω ώρα να ξοδέψετε, τι θα μπορούσατε να κάνετε; Θα μπορούσατε να χαρείτε μια επιπλέον ώρα ύπνου το πρωί. Θα μπορούσατε να περάσετε τη μέρα σας στο γυμναστήριο κάνοντας προπόνηση. Θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε ένα επεισόδιο του Game Of Thrones – συγνώμη που σας ξυπνούμε αναμνήσεις αλλά ναι, ακόμη και εμείς θέλουμε μια επανάληψη της τελευταίας σειράς επεισοδίων καθώς ήταν συγκλονιστική 😭.

Αλλά τι θα απαντούσατε αν σας λέγαμε ότι σε μια μόνο ώρα θα μπορούσαμε να θέσουμε σε εφαρμογή ένα φαινόμενο «ντόμινο» που αλλάζει δραματικά τη μοίρα μας (και τον πλανήτη) για την επόμενη δεκαετία και ακόμα παραπέρα;

Στις 28 Μαρτίου, στις 8:30 μ.μ. (τοπική ώρα), η Ώρα της Γης θα προσφέρει ακριβώς αυτή την ευκαιρία. Καθώς τοποθετούμε στο επίκεντρο τα δύο κρίσιμα (και συναφή) πλανητικά ζητήματα – την απώλεια φυσικών πόρων και την αλλαγή του κλίματος – ο κόσμος θα παρακολουθεί. 👀🌍

Αλλά το πιο σημαντικό, οι ηγέτες του κόσμου θα παρακολουθούν. Σε λίγους μόνο μήνες, αυτοί οι ίδιοι ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν κατά τη διάρκεια σημαντικών παγκόσμιων διασκέψεων για να θέσουν την ατζέντα για το περιβάλλον για την επόμενη δεκαετία. Θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την κλιματική δράση, τη φύση και τη βιώσιμη ανάπτυξη – αποφάσεις που θα επηρεάσουν άμεσα την τύχη της ανθρωπότητας για τα επόμενα χρόνια.

Η Ώρα της Γης έχει τη δύναμη να οικοδομήσει την κατεύθυνση της ατζέντας για το περιβάλλον, σε αυτές τις σημαντικές παγκόσμιες διασκέψεις. Ωστόσο, η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί ενότητα όλων των χωρών παγκοσμίως. Για να μπορέσει όμως αυτό να επιτευχθεί, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.