Σε αυτή την Ώρα της Γης, σχηματίζουμε το μέλλον μας!

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή για την κλιματική αλλαγή! Η εκστρατεία «Ώρα της Γης», αποτελεί μια παγκόσμια εθελοντική εκστρατεία που στόχο έχει να ενώσει τους ανθρώπους για την προστασία του πλανήτη.

Η ομάδα για την «Ώρα της Γης Κύπρου» συνεχίζει φέτος την εκστρατεία για τη μηδενική σπατάλη τροφίμων (zero food waste) και θέτει για δεύτερη χρονιά ως εθνικό στόχο την δημιουργία πολιτικών για την μηδενική σπατάλη, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες με απλές δικές τους πρακτικές να συνδεθούν με τη γη και να γίνουν μέρος της αλλαγής.

Η «Ώρα της Γης 2024» θα γίνει το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 20:30 – 21:30 και σας καλούμε να μεταφέρετε τα μηνύματα:
α) «Σχηματίζουμε το μέλλον μας» (#ShapeOurFuture)
β) «Η μεγαλύτερη ώρα για την Γη» (#BiggestHourForEarth) και
γ) της μείωσης της σπατάλης τροφίμων (#CyprusZeroFoodWaste)

Ταυτόχρονα σας καλούμε όλους και όλες να σβήσετε τα φώτα σας για 60 λεπτά στις 23 Μαρτίου η ώρα 20:30μμ – 21:30μμ ως μια συμβολική κίνηση ευαισθητοποίησης και μεταφοράς του μηνύματος για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η κάθε ενέργεια είναι σημαντική για τον πλανήτη μας. Έλα μαζί μας στον αγώνα για ένα μέλλον στο οποίο θα μπορούν να ευδοκιμήσουν τόσο οι άνθρωποι όσο και η φύση. Η Ώρα της Γης είναι τώρα! Η Ώρα της Γης είναι κάθε ώρα! «Διαμορφώνουμε το μέλλον μας ΜΑΖΙ» για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.