Στο πλαίσιο της προώθησης της εκστρατείας για τη μείωση του πλαστικού ποτηριού μίας χρήσης «Ferto μαζί σου», μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Οικολόγων και της συντονιστικής ομάδας της δράσης για την Ώρα της Γης, πραγματοποίσηαν συνάντηση με τους κ. Πάμπο Γαβριηλίδη (Εμπορικός διευθυντής Φούρνων Ζορπάς) και κ. Νικόλα Νικολάου (εκπρόσωπος της εταιρείας).
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι περιβαλλοντικές κινήσεις της εταιρείας, οι υφιστάμενες δράσεις αλλά και οι προοπτικές για συνεργασία στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τόσο της Νεολαίας Οικολόγων, όσο και στις δραστηριότητες για την «Ώρα της Γης».
Από πλευράς της η εταιρεία Ζορπάς, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας, πως στα παρασκευαστήριά της, ανακυκλώνεται πέραν του 60% των αποβλήτων και επιδιώκουν αυτό το ποσοστό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο στο επόμενο διάστημα. Ακόμα, οι κύριοι Γαβριηλίδης και Νικολάου, εξέφρασαν το ενδιαφέρον για την ένταξη της αλυσίδας καφέ Coffee Berry στην εκστρατεία «Ferto μαζί σου», μιας και ήδη οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους στα δικά τους ποτήρια, εάν το επιθυμούν.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία, αναμένει εντός των επόμενων μηνών, την άφιξη των επαναχρησιμοποιούμενων ποτηριών Coffee Berry, ώστε να συνεισφέρει τα μέγιστα στον αγώνα για τη μείωση του πλαστικού μιας χρήσης.
Για την ώρα, #ferto κι εσύ μαζί σου, ακόμα και στα Coffee Berry, ώστε να περιμένουμε μαζί τα επόμενα βήματα της συνεργασίας μας!